NOTICIAS
Amb Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant (UA), hem fet perspectiva històrica sobre pandèmies. Hem revisat la trentena de propostes que ha rebut la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per a lluitar contra el #coronavirus i altres.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Xerrada “Cuineres del territori: diàleg sobre el paper de les dones en la configuració del patrimoni culinari i gastronòmic”
Día 13 de mayo de 2021 de 18:00 h. a 19:30 h.
Cambios en las practicas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento del a COVID-19 en la provincia de Alicante
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Promoción de una gastronomía sostenible: el programa El Setrill de radio UA
María Tormo-Santamaría, Josep Bernabeu-Mestre, Ángeles Ruíz-García, Eva Mª TrescastroLópez, Alba Martínez-García, Àngela Bernabeu-Peiró, Pepa Marín-Poveda, Toni Pérez-Vergara



