NOTICIAS
Amb Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant (UA), hem fet perspectiva històrica sobre pandèmies. Hem revisat la trentena de propostes que ha rebut la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per a lluitar contra el #coronavirus i altres.
Actividades de la Cátedra Carmencita
“34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
Projecte organitzat pel Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), la Càtedra Carmencita-UA d’Estudis del Sabor Gastronòmic i el Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra).
Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
Jornada disponible a partir del lunes 19 de octubre de 2021 a las 9:00 horas a través del canal de You Tube de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico.
GASTROum, Turisme gastronòmic i alimentació saludable. Conferència Josep Bernabéu Mestre
Conferencia en el Instituto de Turismo de la Región de Murcia (ITREM), sobre “Turismo gastronómico, dieta mediterránea, sostenibilidad y salud” y en el marco de la Jornada Gastroum que organizaba la Cátedra de Innovación Turística de la Universidad de Murcia.



