INVESTIGACIÓN
La Universitat d’Alacant, a través de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, presenta un ampli pla d’actuacions per al 2026 orientat a reforçar l’educació alimentària i a frenar el creixent abandó de la dieta mediterrània. La institució estructura aquest programa en accions formatives, divulgatives, d’investigació i cooperació educativa, amb el propòsit de sensibilitzar la ciutadania i recuperar pràctiques culinàries i nutricionals més saludables.
Actividades de la Cátedra Carmencita
V Jornada d’Estudiants de la Ciències de la Salut
Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024
V Cicle Gastronomia, vi i cinema
Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024
XXI conferència José María Bengoa
DIVULGACIÓDijous 15 de febrer 2024El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d'actes Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant, tindrà lloc la XXI Conferència José María Bengoa. En esta ocasió comptarem amb la inntervenció del professor José López...



