Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

2nd International Conference on Gastronomy

Spain Gastronomy Conference 2024.

21-23 November 2024
CEU San Pablo University

Més Informació

Actividades de la Cátedra Carmencita

Nuestra cocina

Nuestra cocina

Autor

read more
Níspero y otras frutas en el paralelo 38. Cuadernos de bitácora gastronómicos. Nº3 Callosa d’en Sarrià

Níspero y otras frutas en el paralelo 38. Cuadernos de bitácora gastronómicos. Nº3 Callosa d’en Sarrià

Autor

read more
Monforte del Cid. ¡Saboréalo! Taste it!

Monforte del Cid. ¡Saboréalo! Taste it!

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • Receptari de la fava Ed.1
  • Receptari de cuina tradicional
  • Quique Dacosta
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 41: Restaurante Los Cuentos
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 38: Restaurante Riff
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: