Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Acte de presentació del llibre "Cunineres del territori"

Divendres 6 de maig a les 19:30 h

Seu Universitària de la Marina, Benissa

Actividades de la Cátedra Carmencita

100 x 100 : maratones, viajes, recetas y reflexiones

100 x 100 : maratones, viajes, recetas y reflexiones

Paco Herrero Cuenca

read more
Cuina casolana de Sant Joan de Moró

Cuina casolana de Sant Joan de Moró

Anònim

read more
La gastronomia alacantina és un patrimoni en risc? ‘Cuineres del territori’ pretén evitar-ho

La gastronomia alacantina és un patrimoni en risc? ‘Cuineres del territori’ pretén evitar-ho

Alicante Plaza, 8 de abril de 2022

read more
« Older Entries
Next Entries »
agost 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« jul.    

Entrades recents

  • Recetas de la gastronomía alicantina
  • Recetario Uva de mesa embolsada del Vinalopó
  • Recetario de Los Montesinos. 3 ed.
  • Recetario de Los Montesinos. 1 ed.
  • Receta espardenya valenciana
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: