Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

"Alicante, más allá del arroz"

 

 

Gastroactitud

15-11-2021

 

Veure notícia

Activitats de la Càtedra Carmencita

“Ací hi ha treball – Quasi un segle d’espècies i treball”

“Ací hi ha treball – Quasi un segle d’espècies i treball”

rtve play “Aquí hay trabajo – Casi un siglo de especias y trabajo “, y artículo Jesús Navarro Navarro, diario Información

read more
Gastronomía Cullera 2020

Gastronomía Cullera 2020

Varios autores

read more
Destinos gastronómicos de la provincia de Alicante

Destinos gastronómicos de la provincia de Alicante

Varios autores

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • Receptari de la fava Ed.1
  • Receptari de cuina tradicional
  • Quique Dacosta
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 41: Restaurante Los Cuentos
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 38: Restaurante Riff
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: