FORMACIÓN
Altres activitats de la Càtedra Carmencita
Turisme gastronòmic, cultura alimentària mediterrània i desenvolupament local
El turisme gastronòmic, com una nova manera d’entendre la cultura a través de la gastronomia, està de moda i s’està consolidant com a tendència. En bona part respon a les exigències d’un nou turista que ja no cerca únicament serveis, sinó que desitja poder satisfer les seues expectatives com a consumidor d’experiències i emocions.
El màster d’Arrossos de la Universitat d’Alacant arranca la tercera edició amb el suport dels municipis i la Generalitat
La tercera edició del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha començat avui en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant
La prova de cárrega o el valor simtomàtico d’una dimissió
Més enllà de les percepcions de cadascú, és evident que en termes generals la gestió de la pandèmia està sent molt dolenta i en alguns casos esperpèntica.