NOTICIAS
En el programa d’avui hem entrevistat a Josep Bernabeu, director de Gasterra, Centre de Gastronomia del Mediterrani ubicat a Dénia.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari
En els minuts de la tastaolletes els contem com s’està elaborant el Corpus Culinari Valencià amb Josep Bernabeu, director de Gasterra, el Centre de Gastronomia de la Mediterrània, i catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant. 08/03/2021
Nova exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor. Guardamar del Segura
Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor a casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura
L’Estació Biològica Torretes d’Ibi crea un pavelló d’herbes culinàries
L’Estació Biològica i Jardí Botànic de Torretes ja compta amb un pavelló d’herbes culinàries. Un espai dedicat a la gastronomia en el qual s’estan cultivant cent plantes per a consum alimentari.