NOTICIAS
Actividades de la Cátedra Carmencita
Cultivar, nodrir, preservar. Junts
Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.
Cultivar, nodrir i preservar
3 taules redones virtuals amb experts en agricultura, nutrició i alimentació, sostenibilitat medi ambient.
Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.
A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.