NOTICIAS
En el programa d’avui hem entrevistat a Josep Bernabeu, director de Gasterra, Centre de Gastronomia del Mediterrani ubicat a Dénia.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Conferència: “Menjar bé a l’escola. La gastronomia i el seu paper en la millora de la nutrició”
Comer bien en la escuela. La gastronomía y su papel en la mejora de la nutrición. – Antonio Mateos Jiménez se doctor en Biología y profesor titular del Departamento de Pedagogía de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM). Seminario.
Com ha de ser la dieta dels escolars?
Josep Bernabeu-Mestre, director académico de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, nos aporta una serie de consejos y recomendaciones sobre alimentación de niños en edad escolar.
Com fer un arròs d’estrella Michelin
Un estudiant del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània revela els secrets dels millors arrossos alacantins.