DIVULGACIÓN
Actividades de la Cátedra Carmencita
Entrevista sobre l’enquesta ‘Gastronomia durant el confinament’
A vivir Comunitat Valenciana” del 31 de maig de 2020. PlaySER. La podeu escoltar entre els minuts 20 i 30.
La Universitat d’Alacant reuneix experts per a debatre sobre el futur del turisme i la gastronomia després de la covid-19
El centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia, en colaboración con Turisme Generalitat Valenciana, crea un espacio virtual, donde compartir reflexiones y propuestas para el desconfinamiento del sector turístico y de hostelería.
Entrevista a Josep Bernabeu: “Als historiadors no ens poden despreocupar dels problemes actuals”
En aquesta entrevista, Josep Bernabeu ens explica per què el coronavirus no ha estat l’únic culpable d’aquesta pandèmia, destaca l’existència de condicions socials desiguals i els mals hàbits alimentaris i reivindica la importància de la història i els historiadors en la crisi actual.