Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Spain Gastronomy Conference

Del 27 al 29 de març de 2025

La Càtedra Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference 2025, a més de participar en una ponència i comunicació per part de Josep Bernabeu Mestre.

Més informació
Publicació de Josep Bernabeu en Facebook

Actividades de la Cátedra Carmencita

Agost, vive los sabores

Agost, vive los sabores

Varios

read more
Agost, mil sabores

Agost, mil sabores

Varios

read more
9º Concurso de Tapas de Elche Destápate

9º Concurso de Tapas de Elche Destápate

Varios

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • La Càtedra Carmencita participa en el Congrés MEG 2025
  • Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
  • VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua
  • Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
  • “La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: