Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d'ingressos.

 

Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d’ingressos.

Información

01/09/2023
Anar a notícia

Actividades de la Cátedra Carmencita

Cuina popular de Xeraco

Cuina popular de Xeraco

Varios

read more
Costa Blanca: Un lugar al que querer volver

Costa Blanca: Un lugar al que querer volver

Varios

read more
Costa Blanca: Alicante

Costa Blanca: Alicante

Varios

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • La Càtedra Carmencita participa en el Congrés MEG 2025
  • Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
  • VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua
  • Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
  • “La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: