Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d'ingressos.

 

Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d’ingressos.

Información

01/09/2023
Anar a notícia

Actividades de la Cátedra Carmencita

Primer concurso de montaditos de autor de la ciudad de Alicante

Primer concurso de montaditos de autor de la ciudad de Alicante

Autor

read more
Plats de sempre

Plats de sempre

Autor

read more
Pinoso: l’encant de ser poble

Pinoso: l’encant de ser poble

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • Receptari de la fava Ed.1
  • Receptari de cuina tradicional
  • Quique Dacosta
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 41: Restaurante Los Cuentos
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 38: Restaurante Riff
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: