Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Carmencita, premi Face 2019 a la millor marca amb l'Espiga Barrada per a productes sense glútens

 

alicantePlaza

Activitats de la Càtedra Carmencita

La Marina Alta: paraíso de la Costa Blanca

La Marina Alta: paraíso de la Costa Blanca

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
La horchata

La horchata

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
La cuina valenciana de la mel

La cuina valenciana de la mel

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
setembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: