INVESTIGACIÓ

Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts

 L’Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant

 

Altres activitats de la Cátedra Carmencita

Llibre blanc de l’alimentació

Llibre blanc de l’alimentació

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM. (2019) El sabor de la tradición. El legado de la alimentación. En: Libro Blanco de la Nutrición de las Personas Mayores en España. Madrid, Sociedad Española deGeriatría y Gerontología/ Fundación Española de Nutrición, pp. 512-516.

read more
Gastronomia sostenible

Gastronomia sostenible

Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.

read more
Les claus d’una pandèmia evitable

Les claus d’una pandèmia evitable

L’actual pandèmia de coronavirus1 representa, molt probablement, l’epíleg incert d’un període epidemiològic marcat pel renovat protagonisme que va adquirir la malaltia infecciosa en les darreres dècades del segle XX

read more