DIVULGACIÓ

Cicle Cuinant Torrevieja. Arquitectura Universitat d'Alacant

 

Lliçó inaugural: “Com afrontar la sostenibilitat ambiental des de l’activitat restauradora” per María *Diago

5 de febrer, 13 h. ( es repetirà a les 19 h.)

 

El viernes 5 de febrero a las 13 horas (se repetirá a las 19 horas), Maria Diago, bióloga y editora de la Guía Sustentable de Restaurantes, impartirá la Lección inaugural (Cómo afrontar la sostenibilidad ambiental desde la actividad restauradora) del ciclo cocinando Torrevieja, que organizan la Escuela de Arquitectura de la Universidad de Alicante y la Sede Universitaria de Torrevieja. Forma parte de las actividades de la asignatura de Proyectos Arquitectónicos (Proyectos Zero), y en la organización del ciclo también colabora el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia (GASTERRA).

Activitats de la Cátedra Carmencita

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

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