FORMACIÓN

Cicle de Conferències Educar en alimentació, nutrició i habilitats culinàries

18 novembre 2020- 13 gener 2021

Dimecres 13 de gener 2021

Dimecres 16 de desembre 2020

Dimecres 9 de desembre 2020

Dimecres 2 de desembre 2020

Dimecres 25 de novembre 2020

Dimecres 18 de novembre 2020

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Gastronomia solidaria

Gastronomia solidaria

En aquest temps de confinament s’han succeït moltes iniciatives de gastronomia solidària on han col·laborat, de manera altruista, molts professionals i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic.

read more
En temps de Covid-19

En temps de Covid-19

“L’epidemiologia històrica ens ajuda a entendre per què hem de prioritzar la salut davant de consideracions econòmiques i d’altra naturalesa”

read more
Llibre blanc de l’alimentació

Llibre blanc de l’alimentació

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM. (2019) El sabor de la tradición. El legado de la alimentación. En: Libro Blanco de la Nutrición de las Personas Mayores en España. Madrid, Sociedad Española deGeriatría y Gerontología/ Fundación Española de Nutrición, pp. 512-516.

read more