Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Com fer un arròs d'estrella Michelin

Diari de Girona

22 d’octubre 2020

Veure notícia

Activitats de la Cátedra Carmencita

Cassola

Cassola

Repertori bibliogràfic

Josep Avària Avària

read more
Alimentación, gastronomía y nutrición en el camino de la sostenibilidad

Alimentación, gastronomía y nutrición en el camino de la sostenibilidad

Repertori bibliogràfic

Josep Bernabeu-Mestre, Maria Tormo-Santamaria

read more
Amas de casa y consumidores “Lucentum” de Elche

Amas de casa y consumidores “Lucentum” de Elche

Repertori bibliogràfic

Web

read more
« Older Entries
Next Entries »
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA edita una publicación que recoge los saberes culinarios de Castell de Castells.
  • La rectora de la UA destaca l’“increment exponencial” de càtedres universitàries
  • Marzo Gastronómico
  • Maratón de tapas y dulces de Elche
  • Les receptes de la nostra gastronomía El Campello
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: