Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Com fer un arròs d'estrella Michelin

Diari de Girona

22 d’octubre 2020

Veure notícia

Activitats de la Cátedra Carmencita

VI Muestras gastronómicas / I Congreso nacional de la alcachofa de la Vega Baja

VI Muestras gastronómicas / I Congreso nacional de la alcachofa de la Vega Baja

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
VI Concurs de dolços

VI Concurs de dolços

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Vallanca, un siglo de imágenes a través de la fotografía

Vallanca, un siglo de imágenes a través de la fotografía

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
desembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« nov.    

Entrades recents

  • Club de Gourmets 351-352
  • Club de Gourmets 338
  • Club de Gourmets 327-328
  • Club de Gourmets 326
  • Club de Gourmets 324
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: