Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Com fer un arròs d'estrella Michelin

Diari de Girona

22 d’octubre 2020

Veure notícia

Activitats de la Cátedra Carmencita

Vademecum de la cocina de La Marina Alta: Recetas tradicionales

Vademecum de la cocina de La Marina Alta: Recetas tradicionales

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
V Mostra gastronòmica de Benissa

V Mostra gastronòmica de Benissa

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
V Feria de Navidad de Jijona

V Feria de Navidad de Jijona

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
desembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« nov.    

Entrades recents

  • Club de Gourmets 351-352
  • Club de Gourmets 338
  • Club de Gourmets 327-328
  • Club de Gourmets 326
  • Club de Gourmets 324
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: