Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

REPERTORIO BIBLIOGRÁFICO CARMENCITA DE COCINA Y GASTRONOMÍA VALENCIANAS

Con sabor a Elda: 10 recetas tradicionales

Mª Carmen Azorín Ricote


Recetario de los platos típicos de Elda.


Fecha de publicación: 2019
Editorial: Ayuntamiento de Elda
Tipo de documento: Recetario
Disponibilidad: Digital
24 pág.
http://turismo.elda.es/doc/gastronomia/10%20postres%20tadicionales.pdfISBN / Depósito legal / URL 
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
  • VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua
  • Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
  • “La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
  • Nos vas a oír!!! – Especial Gastronomia Alacantina
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: