NOTICIAS
Amb motiu de la commemoració del 25 aniversari de la posada en funcionament dels estudis oficials de turisme a la Universitat d’Alacant, es durà a terme a les 19:00 hores al saló d’actes del CdT Marina Alta de Dénia la conferència “La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”, a càrrec del director del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra– UA – Dénia, el catedràtic Josep Bernabeu-Mestre. Més informació al cartell adjunt.
Actividades de la Cátedra Carmencita
L’Estació Biològica Torretes d’Ibi crea un pavelló d’herbes culinàries
L’Estació Biològica i Jardí Botànic de Torretes ja compta amb un pavelló d’herbes culinàries. Un espai dedicat a la gastronomia en el qual s’estan cultivant cent plantes per a consum alimentari.
Experts de la UA, UCLM i UMH i el xef David Ariza analitzen el potencial culinari de les halòfiles
L’última aposta impulsada per l’Estació Biològica – Jardí Botànic de Torretes, unitat de l’Ajuntament d’Ibi i la Universitat d’Alacant, dins del seu Jardí Botànic és el Pabelló de les herbes culinàries.
Dels saladars al plat: halòfiles com a aliment. Experts de les universitats d’Alacant, UCLM i UMH i el xef David Ariza publiquen junts en el pròxim llibre d’Elsevier
L’Estación Biològica – Jardí Botànic de Torretes de la UA crea el Pabelló d’herbes culinàries, amb més de cent plantes comestibles, una part d’elles halòfiles.