NOTICIAS
Amb motiu de la commemoració del 25 aniversari de la posada en funcionament dels estudis oficials de turisme a la Universitat d’Alacant, es durà a terme a les 19:00 hores al saló d’actes del CdT Marina Alta de Dénia la conferència “La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”, a càrrec del director del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra– UA – Dénia, el catedràtic Josep Bernabeu-Mestre. Més informació al cartell adjunt.
Actividades de la Cátedra Carmencita
“L’alimentació escolar saludable”, conferència de Gasterra
S’emmarca en el cicle ‘Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries’
Canvis en les pràctiques culinàries i gastronòmiques durant el confinament de la COVID-19 a la província d’Alacant
Cambios en las prácticas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento de la COVID-19 en la provincia de Alicante.
Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts
Conferència que va impartir Rafael Bengoa el passat dijous 10 de desembre a l’Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Va abordar la recuperació del Sistema Nacional de Salut desprès de la desestabilització provocada per la crisis de la COVID. Va aportar un encertat diagnòstic i traçar tot un full de ruta per aconseguir-ho. També us resultarà d’interès el debat que es va suscitar al final de la seua intervenció.