Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Conferència El Corpus del Patrimoni Culinari Valencià i la recuperació de les tradicions gastronòmiques

Dimarts 1 de desembre. Sala A de Vilamuseu.

Descarregar (PDF)

Activitats de la Cátedra Carmencita

Mercat de venda directa de Godella. 10é aniversari

Mercat de venda directa de Godella. 10é aniversari

Varios autores

read more
Cassola

Cassola

Josep Avària Avària

read more
Alimentación, gastronomía y nutrición en el camino de la sostenibilidad

Alimentación, gastronomía y nutrición en el camino de la sostenibilidad

Josep Bernabeu-Mestre, Maria Tormo-Santamaria

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • Guía gastronómica de Alicante
  • I Concurso de Recetas Uva Embolsada del Vinalopó
  • Guía viajera Visitelche
  • Guía turística de municipios de la provincia de Alicante
  • Guia gastronòmica de el Verger
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: