DIVULGACIÓ

Cristina Figueira, estrella Michelín: "La formación es clave para que Alicante sea potencia gastronómica"

 

El Español. 5 octubre 2021

 

La xef del Camús comparteix taula redona amb Josep Bernabéu i Luis Gras, responsables de la formació culinària en la UA.

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts

Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts

Conferència que va impartir Rafael Bengoa el passat dijous 10 de desembre a l’Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Va abordar la recuperació del Sistema Nacional de Salut desprès de la desestabilització provocada per la crisis de la COVID. Va aportar un encertat diagnòstic i traçar tot un full de ruta per aconseguir-ho. També us resultarà d’interès el debat que es va suscitar al final de la seua intervenció.

read more