DIVULGACIÓ
Taula redona que va tindre lloc el passat 7 d’octubre dins de l’activitat que amb el títol de cultivar, nodrir i preservar organitzaren el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i el Centre Mundial de València per l’Alimentació Urbana Sostenible, i on tinguérem ocasió d’intervindre parlant de la preservació del patrimoni culinari tradicional i el seu paper en la consecució d’una alimentació saborosa, saludable i sostenible. Intervenció de Josep Bernabeu des de minut 41,30 al 55.
Actividades de la Cátedra Carmencita
D*naFòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur
Presentació conclusions. Seminaris CdT online gratuïts per al sector turístic.
Entrevista a Josep Bernabeu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic
GASTERRA abre un foro virtual en el que participan expertos universitarios y en salud alimentaria y cocineros sobre los cambios que la COVID-19 va a provocar en nuestrpo sector gastronómico y turístico.
Entrevista sobre l’enquesta ‘Gastronomia durant el confinament’
A vivir Comunitat Valenciana” del 31 de maig de 2020. PlaySER. La podeu escoltar entre els minuts 20 i 30.