DIVULGACIÓ
Taula redona que va tindre lloc el passat 7 d’octubre dins de l’activitat que amb el títol de cultivar, nodrir i preservar organitzaren el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i el Centre Mundial de València per l’Alimentació Urbana Sostenible, i on tinguérem ocasió d’intervindre parlant de la preservació del patrimoni culinari tradicional i el seu paper en la consecució d’una alimentació saborosa, saludable i sostenible. Intervenció de Josep Bernabeu des de minut 41,30 al 55.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Entrevista sobre l’enquesta ‘Gastronomia durant el confinament’
A vivir Comunitat Valenciana” del 31 de maig de 2020. PlaySER. La podeu escoltar entre els minuts 20 i 30.
La Universitat d’Alacant reuneix experts per a debatre sobre el futur del turisme i la gastronomia després de la covid-19
El centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia, en colaboración con Turisme Generalitat Valenciana, crea un espacio virtual, donde compartir reflexiones y propuestas para el desconfinamiento del sector turístico y de hostelería.
Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita
“A golpe de micro” con Miguel Coll e Iris Montoya en plazaradio. “La Cátedra Carmencita, de la Universidad de Alicante ha puesto en marcha esta iniciativa durante la cuarentena para proporcionar recetas que vienen desde personas amateurs y desde profesionales, una combinación estupenda.”