DIVULGACIÓ

Cultivar, nodrir i preservar

 

La importància del medi en la nostra alimentació

7 d’octubre 2020

 

Taula redona que va tindre lloc el passat 7 d’octubre dins de l’activitat que amb el títol de cultivar, nodrir i preservar organitzaren el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i el Centre Mundial de València per l’Alimentació Urbana Sostenible, i on tinguérem ocasió d’intervindre parlant de la preservació del patrimoni culinari tradicional i el seu paper en la consecució d’una alimentació saborosa, saludable i sostenible. Intervenció de Josep Bernabeu des de minut 41,30 al 55.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Gastronomia sostenible

Gastronomia sostenible

Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.

read more