DIVULGACIÓ
Taula redona que va tindre lloc el passat 7 d’octubre dins de l’activitat que amb el títol de cultivar, nodrir i preservar organitzaren el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i el Centre Mundial de València per l’Alimentació Urbana Sostenible, i on tinguérem ocasió d’intervindre parlant de la preservació del patrimoni culinari tradicional i el seu paper en la consecució d’una alimentació saborosa, saludable i sostenible. Intervenció de Josep Bernabeu des de minut 41,30 al 55.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La Gastronomía a la Seu de Benissa
La Seu Universitària de Benissa comença el Cicle de Conferències “Seu Oberta”, centrat en temàtica gastronòmica.
Cristina Figueira, estrella Michelín: “La formación es clave para que Alicante sea potencia gastronómica”
La chef de El Chato comparte mesa redonda con Josep Bernabéu y Luis Gras, responsables de la formación culinaria en la UA. El Español. 5 octubre, 2021
Xerrada “Cuineres del territori: diàleg sobre el paper de les dones en la configuració del patrimoni culinari i gastronòmic”
Día 13 de mayo de 2021 de 18:00 h. a 19:30 h.