DIVULGACIÓ
Taula redona que va tindre lloc el passat 7 d’octubre dins de l’activitat que amb el títol de cultivar, nodrir i preservar organitzaren el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i el Centre Mundial de València per l’Alimentació Urbana Sostenible, i on tinguérem ocasió d’intervindre parlant de la preservació del patrimoni culinari tradicional i el seu paper en la consecució d’una alimentació saborosa, saludable i sostenible. Intervenció de Josep Bernabeu des de minut 41,30 al 55.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Entrevista en Cadena Ser, a propòsit de la conferència que impartirà Rafael Bengoa a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant
Cadena Ser, Hoy por hoy Alicante. (10/12/2020)
Mas de Uno Marina Baixa
Onda Cero, 01/12/2020
Programa de ràdio sobre la pandèmia i les conseqüències indirectes d’aquesta
Programa mensual conduit per Gràcia Jiménez i ona a més d’entrevistes a convidats per a parlar del tema, Jesús Moncho presenta un complet informe sobre la qüestió debatuda i Lliris Picó aporta una interessant espai literari.