DIVULGACIÓ

Cultivar, nodrir i preservar

 

La importància del medi en la nostra alimentació

7 d’octubre 2020

 

Taula redona que va tindre lloc el passat 7 d’octubre dins de l’activitat que amb el títol de cultivar, nodrir i preservar organitzaren el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i el Centre Mundial de València per l’Alimentació Urbana Sostenible, i on tinguérem ocasió d’intervindre parlant de la preservació del patrimoni culinari tradicional i el seu paper en la consecució d’una alimentació saborosa, saludable i sostenible. Intervenció de Josep Bernabeu des de minut 41,30 al 55.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Josep Bernabeu-Mestre, director académico de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, nos aporta una serie de consejos y recomendaciones sobre alimentación de niños en edad escolar.

read more