NOTÍCIES
Del 27 al 29 d’abril de 2025, es va celebrar a Madrid l’Spain Gastronomy Conference, on es va aprovar la declaració titulada “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)”. Aquest document presenta una visió innovadora per replantejar els paradigmes actuals de la gastronomia i fomentar noves propostes que impulsen la seua evolució.
Descobreix més detalls en el document complet a continuació.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.
NOTICIAS Presentació de llibres sobre la gastronomia, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Presentación de publicaciones gastronómicas, debate sobre la innovación culinaria y cata de agua a ciegas, centran la participación de la UA en el Festival...
El Gómez-Tortosa acull l’exposició de pintures ‘El color de les espècies’ emmarcada en el centenari de Carmencita.
Información. 5 de noviembre, 2023
Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d’ingressos.
Información. 1 de septiembre, 2023