càtedra carmencita

DIVULGACIÓ
blog en castellano

V Cicle Gastronomia, vi i cinema

Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024

XXI conferència José María Bengoa

DIVULGACIÓDijous 15 de febrer 2024El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d'actes Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant,...

Innovar des de la tradició

MENJARS DE LA TERRA, 2 de febrer de 2024

Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

Sede UA Ciudad de Alicante, 7 y 8 de septiembre 2022

Presentació del Llibre “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació del Llibre “Vademécum de cocina alicantina” de Ángeles Ruiz en la librería Pinchon, Alacant

Libro “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació dels llibres “Vademècum de cuina alacantina” d’Ángeles Ruiz i “La cuina de la memòria” de César Rodríguez.

Cuineres del territori

Un llibre per reivindicar el paper de les dones com a protagonistes i artífexs del patrimoni culinari gastronòmic tradicional de la Marina.

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Josep Bernabeu-Mestre, director académico de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, nos aporta una serie de consejos y recomendaciones sobre alimentación de niños en edad escolar.

read more
Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.

read more
Día Internacional de la paella

Día Internacional de la paella

La tastaolletes anem a parlar de la paella en honor a que es el día internacional de la paella i ens donarà la recepta la millor cuinera del món

read more
Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

read more