càtedra carmencita

DIVULGACIÓ
blog en castellano

V Cicle Gastronomia, vi i cinema

Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024

XXI conferència José María Bengoa

DIVULGACIÓDijous 15 de febrer 2024El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d'actes Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant,...

Innovar des de la tradició

MENJARS DE LA TERRA, 2 de febrer de 2024

Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

Sede UA Ciudad de Alicante, 7 y 8 de septiembre 2022

Presentació del Llibre “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació del Llibre “Vademécum de cocina alicantina” de Ángeles Ruiz en la librería Pinchon, Alacant

Libro “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació dels llibres “Vademècum de cuina alacantina” d’Ángeles Ruiz i “La cuina de la memòria” de César Rodríguez.

Cuineres del territori

Un llibre per reivindicar el paper de les dones com a protagonistes i artífexs del patrimoni culinari gastronòmic tradicional de la Marina.

Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita

Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita

“A golpe de micro” con Miguel Coll e Iris Montoya en plazaradio. “La Cátedra Carmencita, de la Universidad de Alicante ha puesto en marcha esta iniciativa durante la cuarentena para proporcionar recetas que vienen desde personas amateurs y desde profesionales, una combinación estupenda.”

read more
Gastronomia sostenible

Gastronomia sostenible

Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.

read more