càtedra carmencita

DIVULGACIÓ
blog en castellano

Especias: El universo del sabor clausurada

NOTÍCIES Un lujo contar con la experiencia y el conocimiento sobre hierbas culinarias y especias del profesor de la UA Segundo Ríos......

V Jornada d’Estudiants de la Ciències de la Salut

Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024

V Cicle Gastronomia, vi i cinema

Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024

XXI conferència José María Bengoa

DIVULGACIÓDijous 15 de febrer 2024El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d'actes Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant,...

Innovar des de la tradició

MENJARS DE LA TERRA, 2 de febrer de 2024

Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

Sede UA Ciudad de Alicante, 7 y 8 de septiembre 2022

Presentació del Llibre “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació del Llibre “Vademécum de cocina alicantina” de Ángeles Ruiz en la librería Pinchon, Alacant

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

read more
Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita

Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita

“A golpe de micro” con Miguel Coll e Iris Montoya en plazaradio. “La Cátedra Carmencita, de la Universidad de Alicante ha puesto en marcha esta iniciativa durante la cuarentena para proporcionar recetas que vienen desde personas amateurs y desde profesionales, una combinación estupenda.”

read more