Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

El gust importa

 Toni Massanés

El gust importa

La vanguardia

28/01/2024
Anar a la notícia

Actividades de la Cátedra Carmencita

Madrid Fusión Medicina culinària: La importància de cuinar per a la salut

Madrid Fusión Medicina culinària: La importància de cuinar per a la salut

Madrid Fusión, 31 de gener de 2024

read more
Josep Bernabeu: “Debemos prestarle mucha más atención al relevo generacional para evitar la desaparición de la cocina tradicional

Josep Bernabeu: “Debemos prestarle mucha más atención al relevo generacional para evitar la desaparición de la cocina tradicional

Cadena SER. 22 de decembre, 2023

read more
Menció en “Hoy por Hoy Alicante”

Menció en “Hoy por Hoy Alicante”

Cadena SER. 20 de decembre, 2023

read more
« Older Entries
Next Entries »
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • Jocs i Gastronomía típics d’Almussafes
  • IV Jornadas gastronómicas cuareslames “Villa de Crevillent”
  • IV Concurs de dolços
  • Interior: todos los colores del mediterraneo
  • Informe del sector agrari valencià – 2003
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: