Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

càtedra carmencita

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Gasterra

El Setrill Gastronomic

Servei Publicacions UA - Gastronomia

Dénia: Ciutat Creativa de la Gastronomia

AEHTMA

CEDMA

Fundació AMUNT

Fundació Baleària

Web Carmencita

Radio UA

Turisme Comunitat Valenciana

Grau de Nutrició Humana i Dietètica

CREAMA

IECMA

Agència de la Salut i Dieta Mediterrània

Museu Comercial i Industrial d’Alacant

Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània

Grau en Gastronomia i Arts Culinàries

L’Exquisit

Reial Acadèmia de Gastronomia

Secretariat de Seus Universitàries

Fundació Espanyola de la Nutrició

MACMA

Fundación Mediterráneo

Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: