Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista a Josep Bermabéu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic

Radio Alicante

Activitats de la Càtedra Carmencita

Paella de Cullera

Paella de Cullera

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Once restaurantes participan en la IV Mostra de Cuina Marinera

Once restaurantes participan en la IV Mostra de Cuina Marinera

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Nuestra cocina

Nuestra cocina

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
novembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: