Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista a Josep Bermabéu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic

Radio Alicante

Activitats de la Càtedra Carmencita

Guía viajera Visitelche

Guía viajera Visitelche

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Guía turística de municipios de la provincia de Alicante

Guía turística de municipios de la provincia de Alicante

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Guia gastronòmica de el Verger

Guia gastronòmica de el Verger

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • Publicació en versió digital del receptari “Castells sap a tradicions”
  • Castells sap a tradicions
  • Guía gastronómica de Alicante
  • I Concurso de Recetas Uva Embolsada del Vinalopó
  • Guía viajera Visitelche
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: