Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista a Josep Bermabéu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic

Radio Alicante

Activitats de la Càtedra Carmencita

Costa Blanca: Alicante

Costa Blanca: Alicante

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Conservas del Mediterráneo

Conservas del Mediterráneo

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Conservas artesanas del níspero S.L, especial hostelería

Conservas artesanas del níspero S.L, especial hostelería

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
« Older Entries
Next Entries »
desembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« nov.    

Entrades recents

  • La Càtedra Carmencita presenta la seua agenda per a recuperar els hàbits mediterranis
  • La UA duu a terme l’estudi que revisa quaranta anys del Pla Nacional sobre Drogues i els seus desafiaments actuals
  • Ángeles Ruiz serà nomenada Confrare d’Honor de la Confraria del Vi Regne de la Monastrell
  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: