Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista a Josep Bernabeu, en la Guia MACMA

(Guia Mancomunitat Cultural de la Marina Alta)
Veure entrevista (PDF)
Veure Guia completa (PDF)

Activitats de la Càtedra Carmencita

Recetas de la gastronomía alicantina

Recetas de la gastronomía alicantina

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Recetario Uva de mesa embolsada del Vinalopó

Recetario Uva de mesa embolsada del Vinalopó

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Recetario de Los Montesinos. 3 ed.

Recetario de Los Montesinos. 3 ed.

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
novembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« ag.    

Entrades recents

  • Ángeles Ruiz serà nomenada Confrare d’Honor de la Confraria del Vi Regne de la Monastrell
  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: