Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Hoy por hoy Alacant

Cadena Ser  10/12/2020

Entrevista en la cadena ser, a propòsit de la conferència que impartirà Rafael Bengoa a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 

Escoltar programa

Activitats de la Cátedra Carmencita

Guía gastronómica Venta del Moro

Guía gastronómica Venta del Moro

Autor

read more
Guía gastronómica de Novelda

Guía gastronómica de Novelda

Autor

read more
Guía de turismo rural, de productos y alimentos del Camp d’Elx

Guía de turismo rural, de productos y alimentos del Camp d’Elx

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • Jocs i Gastronomía típics d’Almussafes
  • IV Jornadas gastronómicas cuareslames “Villa de Crevillent”
  • IV Concurs de dolços
  • Interior: todos los colores del mediterraneo
  • Informe del sector agrari valencià – 2003
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: