Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Hoy por hoy Alacant

Cadena Ser  10/12/2020

Entrevista en la cadena ser, a propòsit de la conferència que impartirà Rafael Bengoa a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 

Escoltar programa

Activitats de la Cátedra Carmencita

Guía de la estación biológica Jardín Botánico de Torretes

Guía de la estación biológica Jardín Botánico de Torretes

Anónimo

read more
Agost, mil sabores

Agost, mil sabores

Web

read more
100 x 100 : maratones, viajes, recetas y reflexiones

100 x 100 : maratones, viajes, recetas y reflexiones

Paco Herrero Cuenca

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • Receptari de la fava Ed.1
  • Receptari de cuina tradicional
  • Quique Dacosta
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 41: Restaurante Los Cuentos
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 38: Restaurante Riff
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: