Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre

 

 

14 de maig de 2021

 

Activitats de la Cátedra Carmencita

Menció en “Hoy por Hoy Alicante”

Menció en “Hoy por Hoy Alicante”

Cadena SER. 20 de decembre, 2023

read more
El present i futur de la Vall de Laguar a debat: les conclusions de les Jornades de Turisme Cinegètic

El present i futur de la Vall de Laguar a debat: les conclusions de les Jornades de Turisme Cinegètic

La Marina Plaça. 22 de novembre, 2023

read more
Carmencita, un segle de sabor i tradició que conquereix el món.

Carmencita, un segle de sabor i tradició que conquereix el món.

Información. 5 de noviembre, 2023

read more
« Older Entries
Next Entries »
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • Jocs i Gastronomía típics d’Almussafes
  • IV Jornadas gastronómicas cuareslames “Villa de Crevillent”
  • IV Concurs de dolços
  • Interior: todos los colores del mediterraneo
  • Informe del sector agrari valencià – 2003
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: