Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre

 

 

14 de maig de 2021

 

Activitats de la Cátedra Carmencita

Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19

Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19

Vilaweb, de noviembre 2022

read more
Gastronomía: todos los colores del mediterráneo

Gastronomía: todos los colores del mediterráneo

Varios

read more
Gastronomía: Taste & Travel

Gastronomía: Taste & Travel

Varios

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • Receptari de la fava Ed.1
  • Receptari de cuina tradicional
  • Quique Dacosta
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 41: Restaurante Los Cuentos
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 38: Restaurante Riff
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: