NOTÍCIES
Activitats de la Càtedra Carmencita
Seminaris sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA) ha presentat el cicle de seminaris sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El màster d’Arrossos de la Universitat d’Alacant arranca la tercera edició amb el suport dels municipis i la Generalitat
La tercera edició del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha començat avui en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant
La Universitat d’Alacant celebra el Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible amb un cicle de conferències
El programa “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible” lo organizan el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia GASTERRA y Turisme de la Generalitat y consta de cuatro seminarios on line los días 18, 29, 30 de junio y 1 de julio.