NOTÍCIES
Activitats de la Cátedra Carmencita
Premie PA’ELLA al programa de ràdio El Setrill patrocinat per l’empresa Carmencita
Premie PA’ELLA al programa de ràdio El Setrill patrocinat per l'empresa CarmencitaEl programa radiofónico El Setrill enmarcado en dentro de las actividades divulgativas que desarrolla la cátedra de Estudios del Sabor Gastronómico Carmencita, ha recibió el Premio...
“La perspectiva històrica i l’anàlisi crítica en l’abordatge del desafiament alimentari i social de la fam oculta”
Artículo de Josep Bernabéu-Mestre y María Tormo-Santamaría
“En l’àmbit de la gastronomia podem aportar un valor afegit que no poden oferir altres destinacions turístiques”
Entrevista que publicada per Maria Gilabert en la Revista Casa Mediterrani, a propòsit de la sessió sobre ‘Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexiones des de l’experiència valenciana’, dins del cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani.