DIVULGACIÓ

Entrevista sobre l’enquesta ‘Gastronomia durant el confinament’.

 

Programa “A vivir Comunitat Valenciana” del 31 de maig de 2020.PlaySER

La podeu escoltar entre els minuts 20 i 30.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.

read more