Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista sobre tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.

Radio Alacant, Hoy por hoy

22 de juliol de 2020

Escoltar entrevista

(Des de minut 31)

Actividades de la Cátedra Carmencita

Un mundo de especias

Un mundo de especias

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Turrón todo el año

Turrón todo el año

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo

Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
octubre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: