NOTÍCIES
Activitats de la Cátedra Carmencita
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies sobre Conferència sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies, parlant de gastronomia sostenible i a propòsit de la conferència en línia que impartirà Josep Bernabeu Mestre el 19 de maig a les 19 hores a casa Mediterrani sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana.
Exposició “Menjars de la terra” en La Brújula, Onda Cero
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.
“Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia”
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.