NOTÍCIES
Activitats de la Cátedra Carmencita
“En l’àmbit de la gastronomia podem aportar un valor afegit que no poden oferir altres destinacions turístiques”
Entrevista que publicada per Maria Gilabert en la Revista Casa Mediterrani, a propòsit de la sessió sobre ‘Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexiones des de l’experiència valenciana’, dins del cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani.
Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre
Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre.
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies sobre Conferència sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies, parlant de gastronomia sostenible i a propòsit de la conferència en línia que impartirà Josep Bernabeu Mestre el 19 de maig a les 19 hores a casa Mediterrani sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana.