DIVULGACIÓ
Fotos inauguració III Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
Jornada disponible a partir de lunes 19 de octubre de 2020 a las 9:00 horas a través del canal de You Tube de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico.
Activitats de la Càtedra Carmencita
Cultivar, nodrir i preservar
3 taules redones virtuals amb experts en agricultura, nutrició i alimentació, sostenibilitat medi ambient.
Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.
A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.
Día Internacional de la paella
La tastaolletes anem a parlar de la paella en honor a que es el día internacional de la paella i ens donarà la recepta la millor cuinera del món